Auto import – Van Maris Mobility

Waarom wij auto’s importeren?

Omdat de Nederlandse markt steeds kleiner wordt en de auto’s in bijvoorbeeld Duitsland gemiddeld genomen over meer opties beschikken of omdat een buitenlandse wagen prijstechnisch interessanter is dan een Nederlandse occasion. Daardoor kunnen wij onze occasions
voor een scherpe prijs aanbieden.

Zijn er nadelen aan auto import?

Jawel, maar dat zijn vooral gevoelsmatige nadelen. U bent wellicht niet of nauwelijks bekend met deze werkwijze en zult daardoor eerder twijfels hebben bij een geïmporteerde occasion dan bij een origineel Nederlandse occasion. U vraagt zich af of het onderhoudsboekje wel klopt, of de kilometerstand correct is en noem maar op. Dat kan twijfel met zich meebrengen. En het laatste dat u kan gebruiken, is twijfel over uw nieuwe aankoop.

pexels-photo-209224

Wij stellen u graag gerust

Zoals het voor u belangrijk is om een betrouwbare occasion te kopen, is het voor ons zeker zo belangrijk om een betrouwbare occasion te vérkopen. Dat kunnen wij alleen wanneer we volledig achter onze occasions staan.
Dit houdt in dat onze occasions een strikte controle ondergaan voordat zij ingekocht worden. Dit geldt uiteraard niet alleen voor onze geïmporteerde occasions, maar voor al onze wagens.

Wij stellen hoge eisen aan onze occasions en kijken daarbij niet alleen naar de auto zelf, maar ook naar de aanwezigheid van bijvoorbeeld instructieboekjes en reservesleutels.

Wij spreken diverse talen en kunnen daardoor te allen tijde contact opnemen met een buitenlandse collega die de auto in onderhoud heeft gehad om te controleren of alle gegevens daadwerkelijk kloppen.

Daarnaast bieden wij in samenwerking met CarGarantie en AutoTrust een stuk zekerheid in de aankoop van uw nieuwe occasion.

Meer info over garantie

Auto import via Van Maris Mobility: vertrouwd en zorgeloos autorijden

Start typing and press Enter to search